La Otra Parte – Tapas bij het strand

Ga je naar dit super gezellige restaurant? Dan ben je écht even helemaal in Spanje! Je zit hier lekker tussen de locals en de locatie is top. Na een dagje strand kan je hier altijd terecht voor een hapje en/of een borrel en zit je nog lekker onder de palmbomen. Je hoeft hier niet helemaal opgedoft aan te komen en je kan dus gewoon lekker in je strand outfit gaan zitten! Voor de lekkerste tapas ga je naar La Otra Parte – Tapas bij het strand.

La Otra Parte
Prijsklasse: €2.50 – €15 per gerecht
Locatie: Calle Eugenia Vines, 113
Wijk: Strand
Aanbod: Tapas
Openingstijden: Maandag 18:00 – 00:30, Dinsdag t&m zondag 10:00 – 00:30 uur.

Tapas bij het strand

Degenen die mij inmiddels wat beter kennen, weten dat ik een enorme tapas fan ben. Je bestelt een aantal kleine gerechtjes, zet ze in het midden van de tafel en kunt vervolgens avondvullend genieten! Bij La Otra Parte eet je voor een eerlijke prijs smaakvolle tapasgerechtjes. Op de kaart staan vooral wat modernere tapas gerechten. Aanraders zijn de falafel burgers (let op! Deze zijn met koriander) en de La Otra Parte salade met geitenkaas. Oh, wat is het eten hier lekker! Dankzij de typische Spaanse inrichting voel je je bij La Otra Parte direct thuis.

Het restaurant – La Otra Parte

Bij La Otra Parte hangt veel kunst en ze zijn heel creatief geweest met de inrichting. Wanneer je hier binnen komt lijkt het alsof je een woonkamer binnenstapt. Dankzij de typische Spaanse inrichting voel je je bij La Otra Parte direct thuis. Er staan gezellige lange tafels waar je met groepen aan kunt eten maar ook staan er kleine tafeltjes voor 2 personen. Buiten, waar het terras zich bevindt, hangen leuke gekleurde vlaggen aan de bomen en lichtjes voor een gezellige sfeer! Het personeel is ontzettend vriendelijk waardoor de avond niet meer stuk kan!
Ook organiseren ze bij La Otra Parte verschillende events. Zo speelt er af en toe een bandje, zijn er flamenco shows te zien en nog veel meer! Kortom, dit restaurant mag je niet missen in jouw stedentrip Valencia.

Hopelijk vond je het leuk om deze blogpost te lezen! Meer tips voor de beste traditionele tapasrestaurants in Valencia? Lees dan onze blogpost: Tapas eten in Valencia . De leukste adresjes voor traditionele Spaanse tapas.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.