Privé tour

Ga je liever alleen met je eigen gezelschap mee fietsen door Valencia? Dat kan natuurlijk ook!
Verwacht een unieke tour zonder stoffige verhalen en alleen maar saaie jaartallen en bouwstijlen. Wij laten je de leukste spots van Valencia zien die je zelf écht niet had gevonden en vertellen hierbij de smeuïge en sappige details! We zorgen voor een onvergetelijke tour door Valencia en geven de leukste tips mee om de rest van de dag/dagen van te genieten.

PRIVÉ FIETSTOUR VALENCIA

Fietsend laten wij, of een van onze Nederlandstalige gidsen je alle hoogtepunten en verborgen plekjes van Valencia zien. Onze gidsen zijn echte Valencia-kenners en kunnen niet wachten jullie de stad te laten zien!

We laten de echte hotspots zien, maar ook zeker slaan we de geheime straatjes en kleine pleintjes die wij gedurende onze tijd in Valencia hebben ontdekt niet over!

Natuurlijk vergeten we je ook niet te vertellen over onze favoriete bars, waar je het beste kunt eten en waar je de lekkerste Agua de Valencia kunt drinken… Ook niet onbelangrijk natuurlijk!

Wij raden altijd aan om de tour te boeken aan het begin van je stedentrip Valencia. Dan heb je daarna nog genoeg tijd om te genieten van alle tips die je meekrijgt tijdens de fietstour!

WAAROM BOEK JE EEN FIETSTOUR BIJ ONS?

Met onze fietstour zie je Valencia door de ogen van een lokale Nederlandse gids die al jaren in deze stad woont.
We weten heel veel over de historie, de gebruiken en gewoontes van de Valencianen en wij vinden het super leuk om ons verhaal met jou te delen!
We vertellen je graag over hoe een dag uit het leven van een local in Valencia eruit ziet, waar de geheimeplekjes & pleintjes te vinden zijn, waar je lekker lokaal uiteten kunt, waar de hotspots te vinden zijn en natuurlijk hebben we het ook over alle fabels & feiten over het geweldige Valencia!

We nemen je mee vanuit het oude historische centrum tot aan de moderne stad van de kunst & wetenschappen. Je hoeft alleen maar achter ons aan te fietsen en te genieten van al het moois waar we tijdens de fietstour langskomen.
Geloof ons, je wilt na deze fietstour niet meer weg uit Valencia! 

PRIVÉ FIETSTOUR OF FIETSTOUR IN EEN GROEP

Elke dag vertrekken onze fietstours om 10.00u vanaf het oude stadscentrum. Het is soms ook mogelijk om wat later te vertrekken maar dit is afhankelijk van de reserveringen die al binnen zijn gekomen.
Bij vertrek om 10.00u zijn we rond 13.00u terug bij de startlocatie, waardoor we de hitte in de zomer net voor zijn en je nog lekker veel kan doen de rest van de dag!

Mocht je liever alleen met je eigen gezelschap en de Nederlandse gids willen fietsen, dan is dit ook mogelijk natuurlijk! We organiseren namelijk ook privé fietstours. Een privé fietstour kost €160,- tot 4 personen. Voor elke persoon extra komt hier €29,- bij.
Mocht je al eerder in Valencia zijn geweest en al wat van de stad gezien hebben, kan dit natuurlijk aangegeven worden zodat we een andere kant van Valencia laten zien!

INFORMATIE FIETSTOUR VALENCIA

– Prijs: €160 tot 4 personen, voor elke extra persoon komt hier €29 bij
– Duur: 3 uur (inclusief korte pauze)
– Inclusief fiets en Nederlandse gids 
– Gratis proefverrassing
– Pas op locatie betalen (graag contant) & gratis annuleren
– E-bikes voor €15 extra (indien beschikbaar)