Fietstour

Je hart zal smelten voor deze geweldige stad! Valencia heeft dé perfecte mix van; zon, zee, strand, gastronomie, historie, kunst en cultuur. Er is geen betere manier om Valencia te verkennen dan op ons lievelingsvoertuig: de fiets! Als het even mogelijk is om met de fiets te gaan, doen we dat! En geef ons eens ongelijk. Graag fietsen we samen +- 3 uur door het zonnige Valencia en vertellen we ons verhaal!

Fietstour Valencia

Op de fiets laten wij, of een van onze Nederlandstalige gidsen je alle hoogtepunten en verborgen plekjes van Valencia zien!

We laten de echte hotspots zien, maar ook zeker slaan we de geheime pleintjes en kleine straatjes die wij gedurende onze tijd in Valencia hebben ontdekt niet over!
We hebben het over leuke weetjes, grappige persoonlijke ervaringen en bijzondere verhalen.

Natuurlijk vergeten we je ook niet te vertellen over onze favoriete tapasbarretjes, waar je de beste paella kunt eten en waar je de lekkerste agua de Valencia kunt drinken… Ook niet onbelangrijk natuurlijk!

Wij raden altijd aan om de tour te boeken aan het begin van je stedentrip Valencia. Dan heb je daarna nog genoeg tijd om te genieten van alle tips die je meekrijgt tijdens de fietstour!

Privé fietstour of fietstour in een groep

Elke dag vertrekken onze fietstours om 10.00u vanaf het oude stadscentrum. Het is soms ook mogelijk om wat later te vertrekken maar dit is afhankelijk van de reserveringen die al binnen zijn gekomen.
Bij vertrek om 10.00u zijn we rond 13.00u terug bij de startlocatie, waardoor we de hitte in de zomer net voor zijn en je nog lekker veel kan doen de rest van de dag!

Mocht je liever alleen met je eigen gezelschap en de Nederlandse gids willen fietsen, dan is dit ook mogelijk natuurlijk! We organiseren namelijk ook privé fietstours. Een privé fietstour kost €160,- tot 4 personen. Voor elke persoon extra komt hier €29,- bij.
Mocht je al eerder in Valencia zijn geweest en al wat van de stad gezien hebben, kan dit natuurlijk aangegeven worden zodat we een andere kant van Valencia laten zien!

Waarom boek je een fietstour bij ons?

Met onze fietstour zie je Valencia door de ogen van een lokale Nederlandse gids die al jaren in deze stad woont.
We weten heel veel over de historie, de gebruiken en gewoontes van de Valencianen en wij vinden het super leuk om ons verhaal met jou te delen!
We vertellen je graag over hoe een dag uit het leven van een local in Valencia eruit ziet, waar de geheime plekjes & pleintjes te vinden zijn, waar je lekker lokaal uiteten kunt, waar de hotspots te vinden zijn en natuurlijk hebben we het ook over alle fabels & feiten over het geweldige Valencia!

We nemen je mee vanuit het oude historische centrum tot aan de moderne stad van de kunst & wetenschappen. Je hoeft alleen maar achter ons aan te fietsen en te genieten van al het moois waar we tijdens de fietstour langskomen.
Geloof ons, je wilt na deze fietstour niet meer weg uit Valencia! 

Informatie fietstour Valencia

– Prijs: €29 per persoon
– Dagelijks om 10:00 uur 
– Duur: 3 uur (inclusief korte pauze)
– Inclusief fiets en Nederlandse gids 
– Gratis proefverrassing
– Pas op locatie betalen (graag contant) & gratis annuleren
– E-bikes voor €15 extra (indien beschikbaar)

Hoe fietsvriendelijk is Valencia?

Als er een stad zich goed leent voor een fietstocht is het Valencia wel! Deze fietsvriendelijke stad is dankzij haar grootte, de vlakke wegen en het historische centrum waar motorvoertuigen de snelheid van 30 km per uur niet mogen overschrijden een super stad voor fietsers. De stad beschikt over 156 kilometer aan fietspaden. In de oude rivierbedding van de Turia is het toegestaan om te fietsen, waardoor je op een relaxte manier rondom de stad kunt fietsen. Zeker met het Spaanse zonnetje is het onvergetelijk genieten van de stad. 

Waar kan je een fiets huren in Valencia?

Het huren van een fiets is in Valencia verreweg de beste manier om de stad te ontdekken! Leuk, gezond, duurzaam en heel functioneel in een compacte stad als Valencia! Happy Tourist Center is een fijn en goedkoop fietsverhuurbedrijf in de stad. Fietsen is dé manier om Valencia echt te leren kennen. Om het te beleven als een echte local. Er zijn veel fietspaden en er is weinig hoogteverschil dus je kunt lekker doorfietsen. Valencia staat dan ook bekend als een super fietsvriendelijke stad!

Reserveer fietstour

Heb jij al zin gekregen om de fiets op te springen en kun je niet wachten met ons mee te gaan?
Boek direct jouw fietstour in Valencia door het reserveringsformulier in te vullen!

Wij nemen dan contact met je op om de reservering te bevestigen en de startlocatie toe te sturen.
We hebben ook kinderfietsen, kinderzitjes, helmen en elektrische fietsen beschikbaar voor onze fietstours. Mocht je hier graag gebruik van willen maken, mag je dit aangeven in het reserveringsformulier zodat we deze voor je kunnen reserveren!

Wij kunnen niet wachten jullie de mooiste spots van Valencia te laten zien en er alles over te vertellen!

Hopelijk hasta pronto in Valencia!