SPOTHike

Met onze SPOTHike net buiten Valencia word je één met de natuur in de regio Valencia! Samen met zeer ervaren outdoor gids, Stefan, organiseren wij elke dag een SPOTHike! Het maakt niet uit of je een avonturier, natuurliefhebber, vakantieganger of simpelweg iemand bent die van mooie plekken houdt, het belooft een onvergetelijk avontuur te worden. Met een hike door de bergen en het nemen van een verfrissende duik onder een waterval met als hoogtepunten onvergetelijke uitzichten, gaat deze dag geweldig worden. Nieuwsgierig en sta je in de startblokken om dit avontuur aan te gaan?

Wat gaan we doen?

Samen maken we er een onvergetelijke dag van!
Je wordt opgehaald met een minivan bij een ophaalplek naar keuze waarna je vervolgens samen met de outdoor gids, Stefan, op weg gaat naar één van de prachtige natuurgebieden in de Regio Valencia.


Hier is van A-Z een uitgestippelde route gereed gemaakt. Onbezorgd loop (en zwem) je heerlijk achter Stefan aan en geniet je van de prachtige uitzichten en het verfrissende bergwater. Onderweg kunnen er spectaculaire avonturen op je wachten; afdalen in een grot, zwemmen onder watervallen, het volgen van een rivier, klimmen en klauteren en het aanschouwen van de lokale dieren zoals roofvogels, berggeiten en slangen.

Om nog even dubbel en dwars na te genieten ontvang je een unieke video van deze dag om vrienden en familie jouw onvergetelijke dag te showen!

Jouw ultieme dag

Valencia stad is natuurlijk prachtig maar soms is het ook even lekker de stad uit te gaan en de adembenemende natuur te ontdekken. Ben jij dus op zoek naar de ultieme mix, ga dan mee op een prachtige SPOTHike buiten de stad! Al onze tours kunnen worden aangepast naar jouw wens. Ben je minder mobiel en wil je toch naar die mooie plekken toe? Wij regelen het! Wil je hiken buiten het drukke toerisme om? Wij nemen je mee! Heb jij zin in een gezellige dag in een adembenemende omgeving met prachtige watervallen? Twijfel niet langer en ga mee op onze SPOTHike!

Programma & Prijzen

Je wordt ’s ochtends rond half 10 bij jouw verblijfplek opgehaald door outdoor-gids Stefan. Uiteraard brengen we je ook weer thuis! Rond half 5 zal je weer terug in Valencia zijn.

Verder regelen wij álles wat je nodig hebt! Waterschoenen, swimsuits (indien nodig), waterdichte rugzakken en een leuke film als herinnering aan deze geweldige dag!
De prijs van de SPOTHike is €65,- per persoon.

Liever een tour naar de rijstvelden voor een échte goede paella en het natuurpark Albufera de Valencia, Las cuevas de San Josep of de 3 watervallen in Anna? Vraag vooral naar de mogelijkheden via info@spot-valencia.com!


SPOTHike reserveren?

Enthousiast geworden en helemaal klaar voor een duik in het bergwater, een douche onder de watervallen en een uitdagende klim naar boven voor een prachtig uitzicht?

Reserveer dan nu jouw SPOTHike door het reserveringsformulier in te vullen!