La Casa Viva – Vegan restaurant in Valencia

Als je in de wijk Ruzafa loopt en je zoekt nog een lekker plekje om te ontbijten/lunchen/dineren neem dan zeker een kijkje bij het overheerlijke La Casa Viva – Vegan restaurant in Valencia. Het eten is niet alleen gezond maar ook mega smaakvol en alle gerechten worden prachtig geserveerd. Het lijkt net een mooi kunstwerkje op je bord. Bijna zonde om op te eten…

Adres: Carrer de Cadis, 76
Prijsklasse 8,- tot 12,- 
Ontbijt – lunch / dinner 
Geschikt voor vegetariërs, Veganistische opties, Glutenvrije opties

Afbeelding met boom, meubels, verschillende, eettafel

Automatisch gegenereerde beschrijving

Het verhaal 

Bij La Casa Viva draait alles om duurzaamheid en het creëren van een unieke ervaring. Zij streven ernaar om elke dag weer originele gerechten te creëren van 100% natuurlijke ingrediënten en biologische producten. Niet alleen is het eten bij La Casa Viva gemaakt van duurzame ingredienten maar ook hebben zij het hele interieur er zelf geplaatst met behulp van ecologische materialen, zonder giftige producten voor het milieu en het lichaam. En wauw…. Zodra je binnenkomt lijkt het alsof je even in een hele andere wereld bent. Nergens in Valencia hebben ze dit interieur. Een uniek plekje met overheerlijke vegan gerechten en dus zeker de moeite waard om hier naartoe te gaan!

La Casa Viva begint steeds populairder te worden dus is het handig om vooraf even te reserveren zodat je zeker bent van een plekje! Klik hier om te reserveren.

Afbeelding met binnen, hout

Automatisch gegenereerde beschrijving

Wat staat er op het menu van La Casa Viva? 

Op het menu van La Casa Viva staan veel variërende gerechten en alles is huisgemaakt. Zo kun je kiezen uit pasta’s en/of pizza’s maar ook uit burgers en rijkgevulde salades.  Houd je ervan om meerdere dingen te proeven en van alles wat te eten? Dan heb je bij La Casa Viva ook heerlijke tapas om te delen en te genieten van de verschillende smaaksensaties! Bij het ontbijt kun je er helemaal je eigen feestje van maken. Zo kun je kiezen uit een hartige toast of juist een lekkere zoete wafel waarbij je zelf beslist welke toppingen erop worden gedaan. Ik vind het zelf heerlijk om een hartige toast te kiezen en daarbij een lekkere zoete smoothie te drinken! Ben je benieuwd naar de ruime keuze op de menukaart? Klik dan hier.

Afbeelding met bord, tafel, voedsel, hoofdschotel

Automatisch gegenereerde beschrijving

Ben je nog op zoek naar andere leuke plekjes om te ontbijten in Valencia? Neem dan een kijkje op onze andere blog: 5x de leukste ontbijtplekjes in het centrum van Valencia

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.