Werken in Valencia

Mijn droom achterna! Wat wilde ik graag in Valencia blijven toen ik mijn afstudeerstage had afgerond bij een bedrijf hier in Valencia.. Wat zou het toch geweldig zijn om hier een leven op te bouwen en lekker te genieten van het buitenleven en deze heerlijke lange dagen!
’s Ochtends wakker worden met zonlicht en zo veel zin hebben in weer een nieuwe dag in deze geweldige stad!
Wel nog even vrienden maken.. en een baan zoeken. En oh ja, de taal leren.
Mocht het stukje vrienden maken, een baan zoeken en de taal leren je tegen houden van het volgen van jouw droom.. dan heb ik goed nieuws!

Nieuwe stad, onbekende taal/cultuur en nieuwe vrienden

Het kan best wel spannend zijn, zo in je eentje naar het buitenland vertrekken. Dan woon je opeens in een stad waar ze een andere taal spreken en daar moet je het maar allemaal gaan regelen!
Hoe fijn is het dan om in een bedrijf terecht te komen waar je instant vrienden maakt, waar ze je helpen met alles wat je maar nodig hebt en waar het ook nog eens heel leuk is om te werken?

Werken bij weWow

Ik kwam terecht bij een fantastisch bedrijf: weWow!
Wat ik fijn vond bij weWow is dat je echt in een hecht en open-minded team terecht komt en dat er op de werkvloer ook ruimte is om het leuk te hebben met elkaar, naast dat je natuurlijk je werk goed doet. weWow werkt samen met verschillende Europese bedrijven waarvoor ze de customer experience verzorgen. Voor weWow geldt: happy people = happy customers. En daar zorgen ze zeker voor! Zo heb je veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen binnen dit bedrijf. Ook zijn er leuke benefits zoals Spaans lessen, elke dag een heerlijke lunch (door een kok klaargemaakt), wekelijkse bootcamp op het strand of in het park, leuke team uitjes en last but not least natuurlijk werken vanuit het zonnige Valencia! Daar kan natuurlijk niks tegenop…


Mijn ervaring bij weWow

Vanaf dag 1 voel je je op je gemak in dit gezellige internationale team. De meeste collega’s zijn alleen naar Valencia gekomen, waardoor eigenlijk niemand nog veel vrienden heeft. Dit zorgt er gelijk voor dat je na de eerste dag werken al lekker zit te borrelen met elkaar! Hoe leuk en fijn is dat.. Je hebt gelijk mensen om je heen. Ook weWow organiseert elke vrijdag een borrel zodat iedereen in contact komt met elkaar en zodat iedereen samen een leuke tijd beleeft! Ook worden en nog veel leuke andere activiteiten georganiseerd. Zo zijn we een keer met z’n allen op een catamaran gaan varen, zijn we gaan raften in de rivier Jucar en hebben we vele leuke karaoke avonden gehad op het kantoor!


Over weWow

weWow is opgericht door een team van professionals in Valencia, Spanje. Ze hebben jarenlange ervaring in het bouwen en opschalen van snelgroeiende Europese bedrijven. Bij weWow zijn de mensen de drijfveren van het bedrijf en daar wordt dan ook heel goed voor gezorgd! De high-performance cultuur biedt internationaal talent van over de hele wereld de kans om hun potentieel te ontwikkelen via de weWowcademy™ en het avontuur van hun leven te krijgen! Meer informatie over werken bij weWow? Klik dan hier!

Dus… waar wacht je nog op?
Ik kan het alleen maar iedereen aanraden om lekker je spullen te pakken en naar Valencia te komen om te wonen en te werken!
Het is hier gewoon geweldig!