San Tommaso – Heerlijk Italiaans eten in de wijk El Carmen

Oké.. je bent in Spanje en dan hoor je natuurlijk tapas te eten. Toch gaan wij stiekem heel graag naar dit Italiaanse restaurant want het is gewoon echt heel erg lekker. Leuk voor de afwisseling ook! Je kan er super gezellig zitten in 1 van de smalle straatjes van de wijk El Carmen. Dus wij zeggen: gaan!! Naar San Tommaso – Heerlijk Italiaans eten in de wijk El Carmen.

San Tommaso
Prijsklasse: €9 – €16 
Locatie: Carrer de la Corretgeria, 37
Wijk: La Seu
Aanbod: Italiaans, lunch & diner
Openingstijden: Iedere dag van 12:00 tot 00:00

In de kleine straatjes van El Carmen

Bij toeval liep ik hier langs en vielen mij de leuke bloemen op bij de ingang. Toen zag ik dat het San Tommaso was, een restaurant waar ik al veel over had gehoord. Dus ik bedacht mij geen moment en vroeg of er voor die avond nog een plekje was, en dat was er gelukkig! Achteraf maar goed dat ik even had gevraagd want in de avond stonden de mensen buiten te wachten op een plekje bij San Tommaso. Handig om even te reserveren dus! Het is erg leuk om buiten te zitten en je krijgt het echte vakantie gevoel met de muzikanten die hier elke avond komen spelen!

Onze favorieten

Eerlijk is eerlijk, het is ontzettend moeilijk om te kiezen want er is zoveel lekkers. Heerlijke pasta’s, salades, risotto, pizza’s, etc. Het leuke ervan is dat je bij de pasta, je eigen pasta mag kiezen bij de saus. Het is dan ook niet zo gek dat wij met zoveel keus moeilijk konden kiezen. Maar als we dan echt moeten kiezen, zeggen wij als voorgerecht de Foccacia con Pomodori, rucola e Aglio. Een heerlijke foccacia met echt de allerlekkerste tomaten. Zoveel smaak aan een tomaat heb je nog nooit geproefd! Als hoofdgerecht gingen wij voor de Pasta – Salmone met Pappardelle. Een heerlijke pappardelle met zalm! Ook hebben we de pizza even voor jullie getest (graag gedaan!). We gingen voor pizza San Tommaso, belegd met ham en burrata. En last but zeker not least, een dessert. Zorg dat je nog een klein beetje ruimte overhoudt voor de overheerlijke Tiramisu. 

Maarrrrr…. Al met al, laat je zeker niet lijden door onze favorieten, want echt werkelijk alles op de kaart is heerlijk! Wij zeggen alvast, eet smakelijk! Als je nog niet kan wachten, dan hier vast een linkje naar de menukaart!

Mocht je nog andere heerlijke restaurantjes zoeken voor Tapas, Paella of meer? Neem dan snel even een kijkje op onze blog over eten & drinken. Of bezoek onze Instagram, waarin we in onze highlights alle tips hebben gezet!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.