Trencat Dolc i Salat – Een gezellig koffietentje

Wanneer je door de kleine smalle straatjes van El Carmen struint, maak dan zeker even een koffiestop bij deze geweldige kleine koffiebar. Tegenover de Mercado Central in het straatje Calle del Trench vind je deze spot. Ze maken heerlijke koffies en ontbijtjes! Trencat Dolc i Salat – Een gezellig koffietentje.

Trencat
Prijsklasse: €3 – €12
Locatie: Carrer del Trench, 21
Wijk: El Carmen
Aanbod: Ontbijt & Lunch
Openingstijden: Maandag t/m zaterdag: 8.30u tot 20.00u, zondag gesloten.

Ik was zo vaak te vinden bij Trencat toen ik hier nog om de hoek werkte! Elke dag haalde ik hier een koffie to go want betere koffie was toen nog niet te krijgen in Valencia. Inmiddels zijn er heel veel leuke koffiespots te vinden waar ze heerlijke koffie serveren maar dat was vroeger wel anders. Trencat is, ondanks dat er zo veel leuke koffietentjes bij zijn gekomen, toch nog 1 van mijn favorieten!

Gezellige sfeer

Het sfeertje bij Trencat is echt heerlijk! Er staat een lekker achtergrondmuziekje aan, het personeel is super vriendelijk en het is een klein Spaans koffiebarretje. Er zijn er niet veel te vinden zoals Trencat! Bij Trencat kan je altijd de gezelligheid opzoeken.

Het menu van Trencat

Mijn favoriete ontbijt bij Trencat is zeker weten de tostada met aguacate, tomate & salmon. Dit is een geroosterde boterham met avocado, tomaat en zalm. Ook de salades zijn hier heerlijk!
Alles wordt hier vers bereidt door de eigenaren. Zij staan zelf ook altijd achter de bar en in de bediening. Al het zoets dat er te vinden is, is ook ‘casero’ (huisgemaakt). Als ontbijt kan je hier bijvoorbeeld al voor €2.40 een koffietje met een toast bestellen!

Een fijne plek om te werken in Valencia

Voor SPOT zijn we vaak vanuit koffietentjes aan het werk (wat een leven hè) dus wij weten de perfecte plekken te vinden waar je lekker rustig kunt werken! Bij Trencat maken ze er geen probleem van als je hier de hele middag lekker wilt werken met je laptop aan een tafeltje! Het is er klein en lekker rustig (ook al zit het vol). Het sfeertje is top en de achtergrondmuziek staat ook niet te hard om alsnog goed te kunnen werken! Zeker een aanrader!


Hopelijk vond je het leuk om mijn blog over Trencat in Valencia te lezen! Wil je nog meer tips voor leuke koffietentjes in Valencia? Lees dan mijn blog: 5 x de leukste ontbijtplekjes in het centrum van Valencia.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.