TagoMago – Een restaurant in Valencia op een mooi pleintje

Zo’n plek waar het altijd gezellig is. Zo’n plek waar je altijd goed zit. Een restaurant in Valencia op een gezellig plein onder de sinaasappelbomen midden in Valencia. Een plek met veel licht en een goede prijs/kwaliteitverhouding. Zowel binnen als buiten is het genieten hier! Voor maar ongeveer €15 zit je hier al te genieten van een 3 gangen menu. Lees snel meer over TagoMago – Een restaurant op een mooi pleintje.

Een gezellig, rustig pleintje

Wij gaan héél graag naar TagoMago want het is er lekker rustig maar wel heel gezellig. Het is gelegen op Plaza Patriarca. Het plein staat vol met sinaasappelbomen en je kijkt uit op de prachtige universiteitsbibliotheek. Het is midden in het centrum van Valencia gelegen maar dit voelt niet zo. Het is een wat chiquere wijk van Valencia, La Xerea. Je merkt het aan de mensen die hier rondlopen. Geen studenten en geen grote groepen jongeren. Het is hier perfect voor een lekkere lunch of een lekker diner!

Het menu

Bij TagoMago hebben ze van alles! En alles van top kwaliteit. Dit zou je misschien niet verwachten voor de prijs die je hier betaalt maar het is écht zo. Een 3 gangenmenu kost hier namelijk maar rond de €15! Mijn favoriete gerechtjes op de kaart zijn de Berenjena (zie eerste foto, aubergine) en als hoofdgerecht neem ik altijd graag Cannelloni de Verduras (dit is een soort gerolde pasta met groenten erin). Voor het toetje hoef ik hier nooit na te denken.. ze hebben hier namelijk Banoffee taartjes! Wie moet daar nou over nadenken?! Wil je alvast de menukaart bekijken? Klik dan hier!

Grupo Saona

TagoMago behoort tot een ‘keten’ (vind ik nooit zo lekker klinken maar goed) van meerdere restaurants. De groep van restaurants waar TagoMago bijhoort, heet Grupo Saona. Het restaurant Saona valt binnen deze groep, maar ook La Turqueta en Quick Saona vallen binnen deze groep. Eigenlijk zijn al deze restaurants de moeite waard om heen te gaan maar de menu’s zijn wel heel erg te vergelijken met elkaar. Als je dus bij 1 van de restaurants bent geweest, zou ik daarna lekker iets anders kiezen!

Hopelijk vond je het leuk om deze blogpost over TagoMago te lezen! Wil je toch liever traditionele Spaanse tapas eten? Klik dan hier voor onze tips voor tapas!