El Yuso – Heerlijke tapas in El Carmen

Als er een stad is waar genoeg leuke restaurants zijn, dan is het wel Valencia. De keuze om ergens te gaan uit eten in Valencia is zo groot dat het soms lastig is om te kiezen. Vooral in el Carmen barst het van de leuke restaurantjes. Maar ook in andere wijken in Valencia zijn er genoeg leuke plekjes te vinden. Een restaurant dat hoog aan ons lijstje van favorieten staat, is El Yuso – heerlijke tapas in El Carmen.

El Yuso
Prijsklasse: €2 – €16 per tapa
Locatie: Carrer de la Creu, 4 en Plaza del Carmen, 6
Wijk: El Carmen
Aanbod: Paella & Tapas
Openingstijden: 13:15u – 16:00 en 20:30u – 23:30u

Tapas in een verborgen straatje

El Yuso ligt verstopt in een smal straatje in de wijk El Carmen, het oude historische centrum. Wanneer je de smalle straat inkijkt, straalt de gezelligheid er gelijk vanaf! Het ziet er zó leuk en lekker Spaans uit. El Yuso serveert buiten paella, ook overheerlijke tapas. Tapas eten is niet geheel onbelangrijk wanneer je in op vakantie in Valencia bent natuurlijk!

Traditionele tapas & moderne tapas

Bij El Yuso vind je buiten de traditionele tapas, zoals croquetas, patatas bravas en calamares, ook wat modernere tapas. Zo hebben ze bijvoorbeeld carpaccio gemaakt van courgette, Parmezaanse kaas en noten. Ook hebben ze entrecote, hamburgers en salades. Kortom, voor ieder wat wils! Al houden wij heel erg van de traditionele Spaanse tapas, het is toch leuk dat ook de traditionele Spaanse tapasbars de buitenlandse keuken steeds vaker uitproberen. Hierdoor zijn de gerechtjes steeds gevarieerder en is er veel keuze! Wil je alvast op de menukaart kijken? Klik dan hier.

Hopelijk vond je het leuk om deze blog te lezen over El Yuso – tapas in El Carmen! Wil je meer tips voor traditionele Spaanse tapasbars? Lees dan mijn blogpost: Tapas eten in Valencia – De leukste adresjes voor traditionele Spaanse tapas.