El Infante – Tapas met verse ingrediënten van de Mercado Central

Niet alleen komen wij graag bij El Infante voor het heeeerlijke eten dat ze hebben, ook omdat het personeel echt ongelofelijk vriendelijk is. Het is echt een feestje om hier te mogen eten! Ze doen er alles aan om het je naar wens te maken en buiten dat, zijn de gerechtjes om te smullen. Dus ga absoluut naar El Infante – Tapas met verse ingrediënten van de Mercado Central.

El Infante
Prijsklasse: €3 – €17 per gerecht
Locatie: Calle Tapineria 11
Wijk: Ciutat Vella
Aanbod: Tapas
Openingstijden: 13:00u – 17:00 en 19:00u – 24:00u, Dinsdag t&m donderdag alleen in de avond geopend

Tapas in een sfeervol straatje

Wanneer je de hoek om komt lopen en dit straatje inkijkt, valt bij de meeste mensen de mond open van verbazing! Zó mooi is dit straatje. El Infante heeft het terras met kleine lampjes prachtig verlicht en de parasolletjes die ze hebben neergezet boven de tafels maken het nóg gezelliger.

Verse ingrediënten van de Mercado Central

Alle gerechtjes die worden gemaakt bij El Infante, worden gemaakt met verse ingrediënten van de Mercado Central. Het restaurant is dan ook vlakbij de Mercado Central gelegen. De huisgemaakte croquetas met kip, ham en champignons behoren zeker tot onze favoriete croquetas van heel Valencia! Ze zijn gigantisch groot en echt verrukkelijk. Ook de kipstukjes zijn zó goed hier.. om je vingers bij af te likken. Eigenlijk zijn alle gerechtjes op de kaart lekker. Zo hebben ze bijvoorbeeld Pulpo (octopus), zoete aardappel frietjes, lekker gekruide patatas bravas met hamstukjes, provolone en nog veel meer. Alvast de kaart bekijken? Klik dan hier!

Menu voor grote groepen

El Infante heeft ook een vast menu voor grote groepen! Ze serveren voor een hele goede prijs gerechtjes van top kwaliteit. Zowel buiten op het terras, als binnen in het restaurant zit je super gezellig. Ook voor groepen is dit dus zeker een aanrader. Buiten de vast menu’s hebben ze ook een goede wijnkaart. Mocht je niet willen letten op wat er allemaal aan drank besteld wordt, hebben ze ook een menu waarbij de drank inbegrepen zit vanaf dat het eerste gerecht wordt geserveerd totdat het toetje op is! Ook heel fijn!

Als je het ons vraagt, mag je dit restaurant dus eigenlijk gewoon niet overslaan tijdens jouw stedentrip Valencia. Wil je meer tips voor goede restaurants? Klik hier om naar alle tips voor eten & drinken te gaan!