Het gezellige ABCyou Bed&Breakfast

In het hart van Valencia, Spanje, vind je de super sfeervolle Bed & Breakfast ABCyou! ABCyou heeft een gezellige koffiebar en aan de achterkant van het gebouw een klein tuintje waar je heerlijk in het zonnetje met een kop koffie wakker kunt worden. Het ABCyou-team bestaat uit vriendelijke jonge meiden, afkomstig uit Nederland en Spanje, die staan te popelen om al hun leuke tips te delen om de vakantie onvergetelijk te maken!

Gezellig ontbijtje

Vooral tijdens het ontbijt is het erg gezellig in de koffiebar en in de tuin. In de koffiebar zitten niet alleen gasten van ABCyou maar ook de locals uit de wijk komen regelmatig een koffietje drinken en lekker ontbijten. Er wordt gekletst over Valencia en over al het leuks dat Valencia te bieden heeft. De meiden die er werken wonen al jaren in Valencia of komen er vandaan, waardoor ze heel veel van de stad weten en dus de leukste plekjes kunnen aanwijzen op de kaart.

Je merkt dat ze vol passie vertellen over Valencia en het écht gezellig maken tijdens het ontbijt! Het ontbijt is heel erg gevarieerd en is elke dag anders. De meiden doen iedere dag boodschappen bij de locals en halen vers brood bij de bakker in de ochtend. Er wordt granola en cake gemaakt en elke dag staan er andere juices en verse croissants klaar voor de gasten. Ze bereiden het ontbijt met liefde en plezier voor!

Een authentiek gebouw

Het gevoel dat je écht in Spanje bent krijg je gelijk bij de eerste stappen binnen in deze bed & breakfast. De prachtige oude, Spaanse, keramieken vloeren zorgen voor zo ontzettend veel charme.

De kamers zijn stuk voor stuk anders ingericht en hebben allemaal een persoonlijke touch. Het is een combinatie van een moderne stijl en wat vintage meubels hier en daar. In het hele gebouw is overal waar je kijkt wel iets bijzonders te zien.. In de hal bij aankomst, het trappengat, in de kamers en in de koffiebar is overal tot in de puntjes over nagedacht. Kortom, een geweldige sfeer en unieke kamers in een authentiek gebouw.

Prijzen

Er zijn twee type kamers, een Double Ensuite of een Junior Suite. Alle kamers hebben een privebadkamer en bij de Junior Suites is er ook een zithoek gemaakt in de kamer. Deze zijn dus net iets groter. Ook hebben ze op de bovenste verdieping nog 2 appartementen (4 & 5 persoons appartement). De prijs van de kamers ligt tussen de 60 EUR en de 85 EUR. De prijs voor de appartementen liggen tussen de 94 EUR en 134 EUR.

Lees meer over ABCyou Bed&Breakfast in Valencia

De wijk Canovas

ABCyou bevindt zich in een van de rijkste wijken van Valencia, Canovas. Je rolt je bed uit en je staat gelijk in een straat met tientallen restaurants en bars waar je lekker kunt ontbijten, lunchen of avondeten. Hoe handig is dat?

Winkelen of het oude historische centrum bezoeken? 5 minuten lopen en je staat midden in de stad.

Dit zijn onze favoriete restaurants/bars in de wijk Canovas:

Canalla bistro
Ricard Camarena is een van de beste koks van Valencia. Zijn gastrobar bevindt zich in het culturele district van Valencia, Canovas, waar je kunt dwalen tussen de onafhankelijke boetiekjes en designerwinkels van de stad, evenals de allernieuwste restaurants.

RIFF restaurant
Bernd Knöller is een bekende Valenciaanse restauranteigenaar. Zijn restaurant heeft een Michelin-ster en bevindt zich op 5 minuten loopafstand van ABCyou.

Taberna Mama Racha
Als je een passie hebt voor tapas, probeer dan de tapas bij dit geweldige tapasbarretje. Naast hun heerlijke tapas, hebben ze groepsmenu’s voor een zeer goede prijs. Hun gevarieerde menu is gericht op smaak tussen verschillende smaken van over de hele wereld.

Apotheke
Geïnspireerd door het verbod op de verkoop van alcohol uit de jaren twintig in de Verenigde Staten, opende Apotheke zijn deuren in Valencia. Ben je op zoek naar meer dan alleen een cocktailbar of een tapasbar in Valencia? Apotheke biedt je ook een andere unieke ervaring. Betreed deze ́verboden plek ́ door op de deur te kloppen en geniet met vrienden van deze bizarre plek met heerlijke cocktails en tapas.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.