Spaanse taalcursus in Valencia – Escuela El Tandem

Even helemaal terug naar het begin.. Mijn eerste maand in Valencia (9 jaar geleden) ging ik naar de allerleukste Spaanse taalcursus in Valencia, Escuela El Tandem! Mijn leraar Viktor heeft toen gezorgd voor een onvergetelijke ervaring waardoor ik een jaar later terug ben gegaan voor meer lessen!

Taalcursus in Valencia

Wanneer je bijvoorbeeld naar een ander land verhuist, is het natuurlijk wel zo handig dat je de taal spreekt. Maar ook als je niet naar Spanje verhuist, is het leuk om Spaans te leren! Toen ik in Valencia kwam sprak ik nog geen woord Spaans. Ik ben hiervoor naar verschillende talenscholen gegaan, waaronder Pick-up Valencia, Escuela Hispania en Escuela El Tandem. Op alle talenscholen heb ik een geweldige tijd gehad maar bij Escuela El Tandem was de ervaring onvergetelijk. Viktor en de rest van het team zijn zó ontzettend behulpzaam en maken er elke dag weer een feestje van. Buiten dat je op een hele fijne manier Spaans leert, helpen ze je ook met alles waar je vragen over hebt. Het kan namelijk nog wel eens lastig zijn om bepaalde dingen te regelen in een ander land, maar ook hier helpen ze graag bij!

Ervaring Spaanse taalcursus

Niet alleen leer je op deze Spaanse taalcursus op een super leuke manier Spaans, ook is het de hele ervaring eromheen en de mensen die ervoor zorgen dat je je thuis voelt op deze school en in Valencia. Je bent hier altijd welkom, ook wanneer je de cursus hebt afgerond. Zo ga ik regelmatig even gezellig langs voor een koffietje!
De Spaanse taalschool El Tandem is gelegen in de wijk Ruzafa, naast de gezellige overdekte markt Mercado de Ruzafa. Er zijn gezellige koffietentjes en restaurants rondom de taalschool gelegen waar je in de pauze even lekker kunt relaxen. Een Spaanse taalcursus kan namelijk vrij intensief zijn!

Prijzen Escuela El Tandem

Ben je dus op zoek naar een sfeervolle, gezellige plek om Spaans te leren? Dan zou ik zeker Escuela El Tandem aanraden!
De prijzen zijn afhankelijk van het aantal uren dat je les wilt krijgen en het aantal weken dat je wilt blijven. Voor mij hielp een intensieve taalcursus van een hele maand heel goed. Ik kon geen woord Spaans en na deze maand zat de basis er in ieder geval lekker in en kon ik me op straat zeker goed redden!
De prijzen van Escuela El Tandem vind je hier!

Hopelijk vond je het leuk om meer over mijn ervaring op deze talenschool te lezen! Als je dan toch in Valencia bent mag je natuurlijk ook de beste restaurants niet overslaan.. Hier lees je meer over al mijn favoriete restaurants in Valencia!