Ontbijt en lunch bij Brunch Corner – een gezellig pleintje

Het eerste waar ik aan denk wanneer ik wakker word is: koffie. Het volgende waar ik aan denk is: ontbijt.
Precies voor deze 2 dingen zit ik altijd goed bij de Brunch Corner! Voordeel voor mij: de Brunch Corner ligt 1 trap naar beneden verwijdert van mij. Wat wil je nog meer!

Brunch Corner
Prijsklasse: €5 – €15
Locatie: Plaza de la Virgen (Calle Conde de Almodóvar, 1) & Plaza Sant Bult, 3
Wijk: La Seu & La Xerea
Aanbod: Ontbijt & Lunch
Openingstijden: Verschillende openingstijden per locatie

Ik ben dus regelmatig te vinden voor een heerlijke kop koffie en ontbijt bij de Brunch Corner. Niet alleen vind ik de koffie hier het lekkerst van alle koffiebars van Valencia, ook het ontbijt is heerlijk. Wanneer ik opsta ruik ik de geur van het ontbijt al vanuit mijn bed en kan ik bijna niet anders dan even naar beneden lopen om ook wat te bestellen.

Zoet en hartig ontbijt / lunch

Er is zo veel te kiezen bij de Brunch Corner! Zo hebben ze heerlijke pancakes met fruit, pancakes met bacon en maple syrop maar ook hebben ze een simpele ’tostada con tomate’, wat heel veel gegeten wordt in Spanje. Dit is een simpele toast met tomaten uit de blender, olijfolie en zout. Mijn favoriete ontbijtje!
Ze hebben dus voor ieder wat wils! Zoet en hartig.

Het verhaal

Het verhaal van Brunch Corner begint met een reis met bestemming: Californië.
De eigenaresse van de Brunch Corner kon de ervaring van die authentieke brunch omringd door vrienden en familie in Californië niet uit haar hoofd krijgen. In 2014 verhuisde ze precies deze ervaring, naar een klein plekje op een pleintje in het centrum van Valencia, Plaza Sant Bult.
In korte tijd groeide Brunch Corner uit tot een tweede ruimte op Plaza de la Virgen. Sindsdien bieden ze elke dag een brunchervaring aan die lijkt op die van Natalia in Californië: sterk, smakelijk en verrassend.
Wil je hier ook ontbijten of lunchen? Check dan alvast het menu!

Hopelijk heb je wat aan deze tip! Wil je meer leuke tips voor ontbijtplekjes in Valencia? Lees dan mijn blog: 5x de leukste ontbijtplekjes in het centrum van Valencia!